Formiddagstreff


 

Alle menighetene har regelmessige formiddagstreff i vårsemesteret og høstsemesteret.
Det er noe varierende innhold på de forskjellige stedene, men som regel er det både musikk og sang, andakt, god mat og drikke, og loddsalg.
 

 

Mange fantastiske frivillige er pådrivere og samarbeidspartnere når det gjelder formiddagstreff / fredagskafé. Om du vil ta turen skal vi gjøre vårt beste for at du skal trives og føle deg inkludert. Her kan du kanskje finne den nettverksstøtten som du trenger for å leve et godt liv.

Har du spørsmål vedrørende formiddagstreffene, vennligst ta kontakt med diakon Ann-Kristin Eidsvåg på telefon 412 08 853.

 

BAKKE

FORMIDDAGSTREFF PÅ SOLHAUG

De som trenger skyss kan ringe Hjemmesykepleien i Skotselv, 907 88 235, eller drosje, 909 04 360.

Formiddagstreffet arrangeres av Bakke Diakonat en onsdag pr. mnd. fra kl 10:00 til 13:00. Det serveres nystekte vafler og kaffe ved ankomst, og middag og dessert kl 12.00. Pris kr 200,-. Ellers er det sang og musikk, andakt, og loddsalg.

Hver høst arrangeres ett av formiddagstreffene i Bingen kapell. Da er det Bakke Kvinneforening som står for bevertning.

På slutten av hvert halvår er det sesongavslutning der 3 lag og foreninger samarbeider: Bakke Sanitetsforening, Bakke Bygdekvinnelag, og Bakke Diakonat. Da ønskes påmelding pga matbestilling.
 

FISKUM 

FREDAGSKAFÉ I FISKUM KIRKESTUE

Arrangementet er siste fredag i måneden fra kl 11.00 til 13.00. Det serveres nystekte vafler med tilbehør, og kaffe og te. Som regel er det også underholdning eller foredrag / kåseri.

KALENDER

 

HAUG

FORMIDDAGSTREFF I HAUG MENIGHETSSENTER.

Den første fredagen i måneden er det formiddagstreff i Haug fra kl 11.00 til 13.00. Det er foredrag / kåseri, andakt, sang og musikk, utlodning, god mat og drikke. Ta gjerne med en gevinst til utlodningen.

KALENDER

 

VESTFOSSEN

FORMIDDAGSTREFF PÅ KIRKETORGET I VESTFOSSEN KULTURKIRKE

Formiddagstreffet i Vestfossen er fra kl 11.00 til 13.00 den 3. fredagen i måneden. Det er underholdning, sang og musikk, andakt, god mat og drikke, og loddsalg. Ta gjerne med en gevinst til utlodningen.
Siste formiddagstreff før jul er ikke på formiddag, men kl 17.00 på ettermiddag. Da serveres julegrøt.

KALENDER.

/Portals/0/Bilder/Diakoni/Brosjyre%20Formiddagstreff.docx.pdf

Tilbake