Babysang

Babysang er et tilbud for de minste barna sammen med foreldre eller en annen voksen. Gjennom sang, rim og regler, dans og bevegelse vil vi skape en god samling for små og store. Vi bruker en blanding av kjente og nye sanger. Musikk er bra for barnets motoriske, språklige og sosiale utvikling. Det er ingen krav til sangstemmen. Vi synger med den stemmen vi har!

Når: Torsdager. Lunsj kl. 10.45, sang fra kl. 11.30

Hvor: Vestfossen kirke

Vi vet ennå ikke hvor mange vi kan ha med på sangstund ennå, men vi legger opp til mulighet for felles lunsj kl. 10.45 på kirketorget i Vestfossen med plass til opptil ca. 30 par.(1voksen+1baby)

Kl. 11.30 har vi plass til 15 stk på hver sin matte med 1 meter avstand og ca 30 min seinere har vi kapasitet til nok en sanggruppe på 15 stk. Det vil være mulig å spise eller ta seg en kopp kaffe/te mens man venter på andre sangrunde.

PÅMELDING TIL BABYSANG 2021

Velkommen!