4år: Verksted og bokutdeling

Velkommen til 4-års samlinger i kirkene våre.

Alle menighetene i Øvre Eiker inviterer sine 4-åringer til en hyggelig samling og gudstjeneste med utdeling av 4-års bok i løpet av høsten.

Vi sender invitasjon til våre medlemmer, men kjenner du noen som ikke har fått invitasjon er de hjertelig velkomne til å være med. Det er aldri krav om å være medlem for å kunne delta på våre tilbud.

Vi tilbyr utdeling av bok i alle våre kirker. Hvis det ikke skulle passe å delta i den kirken dere bor ved, er det mulig å melde seg på i en av de andre kirkene!

Fiskum menighet inviterer til gudstjeneste og verksted søndag 16. oktober kl. 11.00 i Fiskum kirke.

INVITASJON TIL 4-ÅRSAMLING I FISKUM

PÅMELDING TIL 4-ÅRSAMLING I FISKUM KIRKE 16.OKTOBER

Haug menighet inviterer til gudstjeneste og verksted søndag 16. oktober kl. 11.00 i Haug kirke.

INVITASJON TIL 4-ÅRSAMLING I HAUG

PÅMELDING TIL 4-ÅRSAMLING I HAUG KIRKE 16.OKTOBER

Vestfossen menighet inviterer til gudstjeneste og verksted søndag 18. september kl. 11.00 i Vestfossen kirke. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe og verksted med pynting av "blomsterpotte" og såing av erter!

INVITASJON TIL 4-ÅRSAMLING I VESTFOSSEN KIRKE

PÅMELDING TIL 4-ÅRSAMLING I VESTFOSEN KIRKE 18.SEPTEMBER

Bakke menighet inviterer til frokost og høsttakkeverksted lørdag 24. september kl 09:30-11:30.
Gudstjeneste for små og store i Bakke kirke, søndag 25. september kl 11:00

INVITASJON TIL 4-ÅRSAMLING I BAKKE

PÅMELDING TIL 4-ÅRSAMLING PÅ SOLHAUG 24.SEPTEMBER OG BAKKE KIRKE 25.SEPTEMBER

Har dere lyst på bok, men ikke mulighet til å komme på gudstjeneste? Null problem, send en mail eller ring, så ordner vi det.

Spørsmål?

Mail: trosopplaering@eiker.kirken.no