4år : Verksted og bokutdeling

Alle menighetene i Øvre Eiker inviterer sine 4-åringer til en hyggelig samling og gudstjeneste med utdeling av 4-års bok i løpet av høsten.

Vi sender invitasjon til våre medlemmer, men kjenner du noen som ikke har fått invitasjon er de hjertelig velkomne til å være med. Det er aldri krav om å være medlem for å kunne delta på våre tilbud.

Fiskum menighet inviterer til gudstjeneste og verksted søndag 17. oktober kl. 11.00 i Fiskum kirke.
Etter gudstjenesten er det kirkekaffe og verksted med pynting av "blomsterpotte" og såing av erter!

Haug menighet inviterer til gudstjeneste og verksted søndag 17. oktober kl. 11.00 i Haug kirke.

Vestfossen menighet inviterer til gudstjeneste og verksted søndag 24. oktober kl. 11.00 i Vestfossen kirke.

Bakke menighet inviterer til Frokost og høsttakkeverksted lørdag 23. oktober kl 09:30-11:30.
Gudstjeneste for små og store i Bakke kirke, søndag 24. oktober kl 11:00

Har dere lyst på bok, men ikke mulighet til å komme på gudstjeneste? Null problem, send en mail eller ring, så ordner vi det.

Spørsmål?

Mail: trosopplaering@eiker.kirken.no