4-års bok

Alle menighetene i Øvre Eiker inviterer sine 4-åringer til en hyggelig samling og gudstjeneste med utdeling av 4-års bok i løpet av høsten.

Vi sender invitasjon til våre medlemmer, men kjenner du noen som ikke har fått invitasjon er de hjertelig velkomne til å være med. Det er aldri krav om å være medlem for å kunne delta på våre tilbud.

Bakke menighet inviterer til Frokost og høsttakkeverksted lørdag !Dato kommer! kl 09:30-11:30.
Gudstjeneste for små og store i Bingen kapell, søndag !Dato kommer! kl 11:00

INVITASJON TIL BAKKE FINNER DU HER

Fiskum menighet inviterer til frokost og gudstjeneste søndag !Dato kommer!. Frokost kl 09:30.
Etter frokosten er det et verksted hvor 4-åringen får plante frø og lage noe fint.

INVITASJONEN FINNER DU HER

Haug menighet inviterer til Kirketorsdag, !Dato kommer!. Da er det middag kl 16:00-17:00. Etterpå er det verksted for 4-åringene.
Dette er et arrangement som er åpent for alle i menigheten, men 4-åringene er spesielt invitert.
Det er gudstjeneste søndag !Dato kommer!. Det er mulig å bare være med på en av dagene hvis ikke begge skulle passe.

INVITASJONEN FINNER DU HER.

Vestfossen menighet inviterer til frokost/ verksted og gudstjeneste søndag !Dato kommer! kl 09:30.
Etter frokosten er det verksted for 4-åringer der de sår frø og lager noe fint.

INVITASJONEN FINNER DU HER

Har dere lyst på bok, men ikke mulighet til å komme på gudstjeneste? Null problem, send en mail eller ring, så ordner vi det.

Spørsmål?

Mail: trosopplaering@eiker.kirken.no