Gravplassarbeider/kirketjener i Øvre Eiker

Søknadsfrist 31.januar 2022

LINK til elektronisk søknadsskjema

Øvre Eiker kirkelige fellesråd har ledig 100 % fast stilling som gravplassarbeider/kirketjener

Staben vår består av 16 hel- og deltidsansatte og gravplassarbeiderne/ kirketjenerne utgjør en viktig ressurs i våre kirker og på gravplassene.

• Drift og vedlikehold på kirker og gravplassene
  • Praktiske oppgaver i forbindelse med gudstjenester og seremonier, konserter og andre arrangement i kirkene
  • Kontakt og veiledning av besøkende på gravplassen

Det er utarbeidet stillingsbeskrivelse for stillingen.

Det er ønskelig med følgende kvalifikasjoner

• Utdannelse/erfaring innen grøntfaget
  • Førerkort (BE), traktor samt kompetansebevis M2 (gravemaskin) og M4 (hjullaster)
  • Gravplasskolen
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Den ansatte går inn i et team av gravplasssarbeidere/kirketjenere bestående av 5 årsverk. Gravplassarbeiderne/kirketjenerne har ansvaret for 5 kirkebygg og 4 gravplasser. Søker må disponere egen bil. Det må påregnes en del kvelds- og helgearbeid.

Vi søker etter en person med gode samarbeidsevner, som trives med fysisk arbeid og som kan jobbe både selvstendig og i team. Vi legger vekt på at de som kommer til kirkene og gravplassene våre skal kjenne seg velkommen. Derfor søker vi etter en person som kjenner seg trygg i møte med mennesker og som har fokus på at det skal være velstelt og pent både ute og inne. Personlig egnethet vektlegges. Søkeren må være medlem av den norske kirke.

Ansettelse og avlønning i henhold til KA’s tariffavtale og pensjonsordning gjennom KLP.

Søknad sendes elektronisk.

Kontaktpersoner: