Tårnagenthelg

Tårnagenthelg er en helg for alle 9- og 10-åringer, fylt med oppdrag og mysterier som barna inviteres til å løse. Barna løser oppdrag gjennom utforsking av kirkerommet og klokketårn, symboler og bibelfortellinger. Vi skal se de ulike rommene i kirken, spise mat, løse agentoppdrag og lage en gudstjeneste sammen.

Vi sender ut invitasjoner til våre medlemmer. Arrangementet er åpent for alle og krever ikke medlemsskap i Den norske kirke. Link til invitasjoner og påmeldinger, finner dere under filmen!

Velkommen til en spennende helg!

Datoer for 2020

BAKKE MENIGHET:

Lørdag 25.januar og søndag 26. januar er det tårnagenthelg i Bakke kirke. Da blir de som fyller 9 år i år, invitert til en spennende helg. Lørdag ettermiddag er det aktiviteter og symboljakt i Bakke kirke, og søndag det en flott gudstjeneste for små og store.

PÅMELDING   Invitasjon Bakke

FISKUM, HAUG OG VESTFOSSEN MENIGHETER:

Lørdag 14. mars inviteres 9- og 10-åringene i Fiskum, Haug og Vestfossen til Tårnagenthelg i Haug kirke. Søndag 15. mars er det gudstjeneste for små og store i Haug kirke, hvor tårnagenene har sentrale roller og medvirker i gudstjenesten.

De tre menighetene har gått sammen om å arrangere Tårnagent. Tårnagent arrangeres hvert år, annenhvert år i Fiskum kirke og Haug kirke.

PÅMELDING   Invitasjon Fiskum, Haug og Vestfossen

Spørsmål?