Adventssamlinger for 5-åringer

I løpet av adventstida inviterer vi 5-åringene i menighetene våre til  hyggelige aktiviteter. Dette er for hele familien, men 5-åringen settes i fokus.
Vi sender ut invitasjoner til våre medlemer, men alle 5-åringer er selvsagt velkomne. Det er bare å melde seg på.

Bakke menighet

Lørdag 23. november kl 09:30-11:30. Her er det frokost og adventsverksted. Dere får høre fortellingen om hva som skjedde den første jula, og synge  julesanger.
Søndag 24. november kl 11:00 er det gudstjeneste for små og store i Bingen kapell. Da får 5-åringene en adventsbok.
INVITASJONEN SOM ER SENDT TIL BAKKE.  Vi må ha påmelding til opplegget senest torsdag 18.november. PÅMELDING TIL BAKKE MENIGHET

Fiskum og Vestfossen menighet

Torsdag 28. november er det adventsamling med middag.
Middag serveres fra kl. 16.30. Etter det skal vi se filmen om Kirkerottene og Gabrielle og så ha et lite adventsverksted.
Pris: 30kr per person, maks. 100kr per familie.
Du er velkommen sammen med familie, venner, søsken, faddere og besteforeldre!
Påmelding til opplegget for Fiskum og Vestfossen menighet. INVITASJONEN TIL FISKUM OG VESTFOSSEN

Haug menighet

Torsdag 05. desember blir det Kirketorsdag for alle, med egen aktivitet, film og verksted, for 5-åringene.
Middag serveres fra kl 16:00.
PÅMELDING TIL ADVENTSSAMLING I HAUGINVITASJONEN TIL HAUG