Konfirmasjon i Øvre Eiker 2019

Konfirmasjonstiden handler om ditt liv og dine spørsmål. Helt enkelt, det som er viktig for deg. Konfirmasjon handler samtidig om å bli bedre kjent med kristen tro.
Du får muligheten til å utforske mange viktige spørsmål. Til høsten begynner konfirmasjonstiden for deg som er født i 2004.

Rett etter påske ble det sendt ut en brosjyre om konfirmasjon til alle medlemmer og tilhørige som fyller 14 år i år.  I begynnelsen av mai kommer det et brev til med mer informasjon om konfirmasjonstiden her i Øvre Eiker.  I begynnelsen av juni inviterer vi til informasjonsmøter for alle menighetene - her vil det bli gitt viktig informasjon som er nyttig for konfirmanter og foreldre.

Påmelding til konfirmasjon 2019 åpnes etter informasjonsmøtene er gjennomført for å gi alle lik mulighet til å ønske seg konfirmasjonsdag og undervisningslinje.

PÅMELDING TIL KONFIRMASJON

TRYKK PÅ DIN MENIGHET FOR Å KOMME TIL PÅMELDINGSSKJEMA

BAKKE MENIGHET
FISKUM MENIGHET
VESTFOSSEN MENIGHET
HAUG MENIGHET

Informasjonsmøter for foreldre og konfirmanter:
Haug menighet i
Haug kirke: 8. juni kl. 18

Fiskum og Vestfossen menigheter i
Vestfossen kirke: 6. juni kl. 18

Bakke menighet på
Solhaug menighetshus: 6. juni kl. 18

Viktige datoer for konfirmanter i 2018-2019:

Presentasjonsgudstjenester
Haug 19.8, Bakke 26.8, Fiskum 26.8, Vestfossen 2.9

Konfirmantleir
Haug 7-9 sept.
Bakke, Fiskum og Vestfossen 14-16 sept.

Velkommen som konfirmant i Øvre Eiker!

Ved spørsmål ta kontakt med undervisningsleder Maarten Lindtjørn eller kirkekontoret på epost eller telefon 32252650.